Super Mario Maker 3DS

18.95

Specificaties:
Platform:ย Nintendo 3DS
Geschikt voor:ย Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, Nintendo 2DS, Nintendo 2DSXL, New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL, New Nintendo 2DSXL
Regio:ย Vrij

6 op voorraad

Categorieรซn: ,

Beschrijving

Super Mario Maker voor de Nintendo 3DS biedt een grenzeloze creativiteit en eindeloze mogelijkheden voor gamers van alle leeftijden. Met deze game kunnen spelers hun eigen Mario-levels ontwerpen en delen met anderen, waardoor een levendige gemeenschap van makers en spelers ontstaat.

Het spel stelt spelers in staat om gebruik te maken van een breed scala aan tools, voorwerpen en vijanden uit de rijke geschiedenis van de Mario-franchise. Van iconische power-ups zoals de Super Mushroom en Fire Flower tot klassieke vijanden zoals Goomba’s en Koopa Troopa’s, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met intuรฏtieve en gebruiksvriendelijke ontwerptools kunnen spelers moeiteloos hun eigen levels maken, of ze nu nieuw zijn in het maken van levels of doorgewinterde makers.

Een van de grootste troeven van Super Mario Maker voor de Nintendo 3DS is de mogelijkheid om levels te delen met andere spelers over de hele wereld. Spelers kunnen hun creaties uploaden naar de online server van het spel, waar andere spelers ze kunnen spelen, beoordelen en zelfs aanpassen. Dit zorgt voor een constant veranderende stroom van nieuwe en uitdagende levels om te ontdekken en te spelen.

Daarnaast bevat Super Mario Maker voor de Nintendo 3DS ook een uitgebreide verzameling van voorgebouwde levels, gemaakt door zowel Nintendo als andere spelers. Deze levels bieden een geweldige manier voor spelers om inspiratie op te doen, nieuwe ideeรซn te ontdekken en te leren van de beste makers in de gemeenschap.

Al met al biedt Super Mario Maker voor de Nintendo 3DS een unieke en meeslepende ervaring die zowel creativiteit als gemeenschap viert. Of je nu wilt ontwerpen, spelen of gewoon genieten van de creaties van anderen, deze game heeft voor elk wat wils.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Super Mario Maker 3DS” te beoordelen