Guitar Hero World Tour Wii

10.95

Specificaties:
Platform:ย Nintendo
Geschikt voor:ย Nintendo Wii
Regio: PAL

Let op: dit spel heeft geen boekje.

1 op voorraad

Categorieรซn: ,

Beschrijving

Guitar Hero World Tour op de Wii: Rock ‘n Roll Plezier voor Thuis

Guitar Hero World Tour bracht het ultieme rock ‘n roll-ervaring naar de Wii, waardoor gamers de kans kregen om hun muzikale dromen waar te maken in de comfortabele omgeving van hun eigen huis. Ontwikkeld door Activision, dompelt dit spel spelers onder in een wereld vol muziek, uitdagingen en rocksterren.

Meeslepende Gameplay op de Wii

Met Guitar Hero World Tour op de Wii kunnen spelers de rol aannemen van een rocklegende en meespelen met hun favoriete nummers van wereldberoemde artiesten. Met de Wii-afstandsbediening en de speciale gitaarcontroller kunnen spelers akkoorden raken en solo’s spelen alsof ze op een echt podium staan. Met verschillende spelmodi, waaronder solo, band en online multiplayer, biedt Guitar Hero World Tour eindeloos plezier voor zowel solo- als groepsspelers.

Uitgebreide Lijst van Nummers en Artiesten

Een van de hoogtepunten van Guitar Hero World Tour op de Wii is de uitgebreide lijst van nummers en artiesten die beschikbaar zijn om te spelen. Van klassieke rockhits tot hedendaagse favorieten, het spel bevat een diverse selectie van nummers die geschikt zijn voor alle muzieksmaken. Of je nu een fan bent van klassieke rock, metal, pop of punk, er is voor elk wat wils in Guitar Hero World Tour.

Sociale en Competitieve Functies

Naast het solo spelen biedt Guitar Hero World Tour op de Wii ook sociale en competitieve functies die het spel naar een hoger niveau tillen. Spelers kunnen samenwerken in de bandmodus om nummers te spelen en de hoogste scores te behalen, of ze kunnen het opnemen tegen vrienden en familieleden in spannende multiplayer-wedstrijden. Met online functionaliteit kunnen spelers zelfs hun vaardigheden meten met andere spelers over de hele wereld.

Kortom, voor gamers die dromen van een leven als rockster, biedt Guitar Hero World Tour op de Wii de ultieme muzikale ervaring. Pak je gitaarcontroller, verzamel je vrienden en bereid je voor op een rock ‘n roll-avontuur dat je nooit zult vergeten. Met zijn meeslepende gameplay, uitgebreide nummerlijst en sociale functies, staat Guitar Hero World Tour garant voor urenlang plezier voor spelers van alle leeftijden.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Guitar Hero World Tour Wii” te beoordelen