Battlefield 3 XBox 360

3.95

Specificaties:
Platform: Microsoft XBOX 360
Geschikt voor: XBOX 360, XBOX One, XBOX Series X/S
Regio:ย Vrij

1 op voorraad

Categorieรซn: ,

Beschrijving

Battlefield 3, een first-person shooter ontwikkeld door DICE en uitgegeven door Electronic Arts, werd uitgebracht voor de Xbox 360 in 2011. Het spel, onderdeel van de langlopende Battlefield-franchise, plaatst spelers in de schoenen van soldaten die deelnemen aan moderne oorlogsvoering.

Met een nadruk op teamgebaseerde gameplay en realistische gevechten, biedt Battlefield 3 een uitgebreide multiplayer-ervaring met verschillende spelmodi, waaronder Conquest, Rush en Team Deathmatch. Spelers kunnen kiezen uit verschillende klassen, zoals Assault, Engineer, Support en Recon, elk met hun eigen unieke vaardigheden en uitrusting.

Het spel biedt ook een meeslepende singleplayer-campagne, waarin spelers de rol van Sergeant Henry Blackburn op zich nemen terwijl hij wereldwijd terroristische dreigingen probeert te neutraliseren. De campagne biedt intense vuurgevechten, cinematische momenten en adembenemende setpieces die de speler meeslepen in het verhaal.

Grafisch gezien maakt Battlefield 3 indruk op de Xbox 360, met gedetailleerde omgevingen, realistische personage-modellen en verbluffende visuele effecten. De game maakt gebruik van de Frostbite 2-engine, die destructieve omgevingen mogelijk maakt en een gevoel van dynamiek en realisme toevoegt aan het spel.

Met zijn diepgaande multiplayer-ervaring, meeslepende singleplayer-campagne en indrukwekkende grafische prestaties, blijft Battlefield 3 een van de meest gerespecteerde en geliefde shooters op de Xbox 360. Het spel heeft een blijvende impact gehad op de gaminggemeenschap en wordt nog steeds gespeeld door een actieve fanbase wereldwijd.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Battlefield 3 XBox 360” te beoordelen